Boucheron Collection Iris de Syracuse унисекс парфюм EDP

Купи сега235.00 лв.


Boucheron Collection Iris de Syracuse унисекс парфюм EDP, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Други в GeGa.bg. Boucheron Collection Iris de Syracuse унисекс парфюм EDP е произведен от Boucheron и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 235.00 лв.

Колекция, вдъхновена от спомените на ловците на скъпоценни камъни на Maison Boucheron . Boucheron Collection Iris de Syarcuse произлизa от желанието да се подобри Ирис, синьото злато на парфюмерията, и да формира парфюма по негов образ: благородно и уникално. Произхождащ от слънчевите и скалисти пейзажи на Италия, ирис е ценен нектар. Лек и устойчив, тук разкрива пълния си потенциал в един жив и елегантен флорален ирис. Връхни нотки: мандарина, портокал, круша и пипер Сърдечни нотки: ирис, жасмин и хелиотроп Базови нотки: пачули, ванилия и бял мускус Ланисран е през 2017 година. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка. Име на продукт: Boucheron Collection Iris de Syarcuse Категория: Нишови Парфюми Описание: Парфюмна вода EAN: 3386460080194

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Boucheron
Купи сега235.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK