Bouclème Curl Defining Gel хидратиращ гел за дефиниране на вълни 300 мл.

Купи сега43.00 лв.


Bouclème Curl Defining Gel хидратиращ гел за дефиниране на вълни 300 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Gely na vlasy в GeGa.bg. Bouclème Curl Defining Gel хидратиращ гел за дефиниране на вълни 300 мл. е произведен от Bouclème и се предлага от NOTINO.bg на цена 43.00 лв.

Bouclème Curl Defining Gel, 300 мл. , Кремове и гелове за коса за жени, Там, където обикновеният гребен или втвърдителят за оформяне на желаната прическа не са достатъчни, идва на помощ гелът за коса Bouclème Curl Defining Gel. Позволява ви да оформите косата според представите си и така да се радвате на идеално стилизиране като от салон. Едновременно с това се грижи за силната фиксация и стягане, така че всеки кичур стои на мястото си и прическата ви остава в състоянието, което сте придали, през целия ден. Характеристики: създава перфектен стайлинг за всекидневно оформяне на прическата качествено подобрява структурата на косъма прави косата красиво блестяща и жизнена придава привлекателен гланц въздейства срещу накъдряне на косата Състав: без алкохол вегански продукт без силикони Начин на употреба: Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса. Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.

Дължина на косата: дълга коса, Ефект: Запазване на вълните, обем на косата, Оформяне и текстура, Тип коса: kъдрава коса и коса на вълни, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bouclème
Купи сега43.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK