Bouclème Curl Super Hold Styler фиксиращ гел за коса за чуплива и къдрава коса 100 мл.

Купи сега29.00 лв.


Bouclème Curl Super Hold Styler фиксиращ гел за коса за чуплива и къдрава коса 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Gely na vlasy в GeGa.bg. Bouclème Curl Super Hold Styler фиксиращ гел за коса за чуплива и къдрава коса 100 мл. е произведен от Bouclème и се предлага от NOTINO.bg на цена 29.00 лв.

Bouclème Curl Super Hold Styler, 100 мл. , Гел за коса за жени, Там, където обикновеният гребен или втвърдителят за оформяне на желаната прическа не са достатъчни, идва на помощ гелът за коса Bouclème Curl Super Hold Styler. Позволява ви да оформите косата според представите си и така да се радвате на идеално стилизиране като от салон. Едновременно с това се грижи за силната фиксация и стягане, така че всеки кичур стои на мястото си и прическата ви остава в състоянието, което сте придали, през целия ден. Характеристики: създава перфектен стайлинг силно фиксира гарантира прическа, която ще издържи през целия ден не слягва косата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса.

Дължина на косата: дълга коса, Ефект: Запазване на вълните, Фиксация, Ниво на задържане: силна фиксация, Тип коса: kъдрава коса и коса на вълни, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bouclème
Купи сега29.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK