Bourjois Healthy Mix матираща пудра за сияен вид на кожата цвят 05 Sand 10 гр.

Купи сега14.98 лв.21.40 лв.


Bourjois Healthy Mix матираща пудра за сияен вид на кожата цвят 05 Sand 10 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Pudry в GeGa.bg. Bourjois Healthy Mix матираща пудра за сияен вид на кожата цвят 05 Sand 10 гр. е произведен от Bourjois и се предлага от NOTINO.bg на цена 14.98 лв.

Промоционална цена на Bourjois Healthy Mix матираща пудра за сияен вид на кожата цвят 05 Sand 10 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.42 лв., намален от 21.40 лв. на 14.98 лв.

Bourjois Healthy Mix, 10 гр. , Пудри за жени, Пудрата Bourjois Healthy Mix идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз. Характеристики: осигурява свеж израз не запушва порите не изсушава озарява Състав: вегански продукт тампонът е включен в опаковката с огледалце Начин на употреба: С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим.

Активни вещества: витамин B, витамин E, витамин С, Цветове фон дьо тени: medium

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bourjois
Купи сега14.98 лв.21.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK