Bourjois Volume Glamour палитра от сенки за очи цвят 003 Coup De Foudre 8,4 гр.

Купи сега12.41 лв.14.60 лв.


Bourjois Volume Glamour палитра от сенки за очи цвят 003 Coup De Foudre 8,4 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Oční stíny в GeGa.bg. Bourjois Volume Glamour палитра от сенки за очи цвят 003 Coup De Foudre 8,4 гр. е произведен от Bourjois и се предлага от NOTINO.bg на цена 12.41 лв.

Промоционална цена на Bourjois Volume Glamour палитра от сенки за очи цвят 003 Coup De Foudre 8,4 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.19 лв., намален от 14.60 лв. на 12.41 лв.

Bourjois Volume Glamour, 8, 4 гр. , Палитри за жени, Искате ли да направите погледа си по-изразителен, да дооформите очите и да подчертаете предимствата им? Палитрата с грим за очите Bourjois Volume Glamour ви предоставя възможности за създаването на най-невероятните варианти на очния грим. Съдържа не един, а няколко броя пресовани сенки за очи, които взаимно се допълват идеално и следователно могат да се комбинират за създаването на различни типове грим – от деликатен дневен до изразителен вечерен. Текстурата на всички сенки гарантира равномерно цветно покритие, като ще ви бъде лесно не само да ги нанасяте, но и да ги втривате до преливане, без остри преходи между тях. Характеристики: позволява разнообразно гримиране изразява очите за дневен и вечерен грим нанася се лесно Начин на употреба: Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.

Ефект: бляскав, матов, с блестящи частици, Цвят: безцветен, винен, кафяв

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bourjois
Купи сега12.41 лв.14.60 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK