Braun Body Groomer BS1000 мини машинка за подстригване за тяло

Купи сега71.68 лв.89.60 лв.


Braun Body Groomer BS1000 мини машинка за подстригване за тяло, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Depilace a epilace > Holicí strojky в GeGa.bg. Braun Body Groomer BS1000 мини машинка за подстригване за тяло е произведен от Braun и се предлага от NOTINO.bg на цена 71.68 лв.

Промоционална цена на Braun Body Groomer BS1000 мини машинка за подстригване за тяло Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 17.92 лв., намален от 89.60 лв. на 71.68 лв.

Braun Body Groomer BS1000, Мултифункционален тример за мъже, Искате да се радвате на гладко избръснато тяло или само на част от него? Самобръсначката Braun Body Groomer BS1000 е най-лесният начин да го постигнете – лесно, бързо и безболезнено. С ножчетата си захваща всяко косъмче, от което искате да се избавите, и го бръсне прецизно. Насладете се на перфектно гладка кожа точно според представите си. Характеристики: гарантира цялостно бръснене и прецизен резултат достига и до труднодостъпните места не раздразва кожата Начин на употреба: Ползвайте съгласно приложената инструкция.

Тип захранване: батерия, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Braun
Купи сега71.68 лв.89.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK