Brazil Keratin Home Keratin грижа за косата за изправяне на косата 150 мл.

Купи сега31.60 лв.48.50 лв.


Brazil Keratin Home Keratin грижа за косата за изправяне на косата 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Uhlazující krémy в GeGa.bg. Brazil Keratin Home Keratin грижа за косата за изправяне на косата 150 мл. е произведен от Brazil Keratin и се предлага от NOTINO.bg на цена 31.60 лв.

Промоционална цена на Brazil Keratin Home Keratin грижа за косата за изправяне на косата 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 16.90 лв., намален от 48.50 лв. на 31.60 лв.

Brazil Keratin Home Keratin, 150 мл. , Изглаждащи кремове за жени, Искате ли да придадете на прическата си нов размер и да я оформите според своите представи? Стилизиращият продукт Brazil Keratin Home Keratin ще ви помогне с тази задача. Позволява ви да подчертаете естествената структура на косата, дефинира я и придава желана форма, като по този начин създава стилизиране като от ръката на професионалист, но от комфорта на дома ви. Изпробвайте този стилизиращ продукт и го оставете да подчертае прическата ви и да я поддържа фиксирана за дълго време. Характеристики: улеснява стилизирането заглажда дълготраен ефект хидратира Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.

Ефект: изглаждане на косата, изправяне на косата, Консистенция: крем, Проблем с косата: непокорна коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Brazil Keratin
Купи сега31.60 лв.48.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK