Brazil Keratin Keratin Sleek Protection хидратираща и подхранваща маска за ръце 1 бр.

Виж цената


Brazil Keratin Keratin Sleek Protection хидратираща и подхранваща маска за ръце 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělové masky в GeGa.bg. Brazil Keratin Keratin Sleek Protection хидратираща и подхранваща маска за ръце 1 бр. е произведен от Brazil Keratin и се предлага от NOTINO.bg

Brazil Keratin Keratin Sleek Protection, 1 бр. , Маски за тяло за жени, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото, крема или например пилинга? Маската за тяло Brazil Keratin Keratin Sleek Protection страхотно обогатява и прави ежедневната ви рутина в грижата за тялото специална – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага възстановяването и я оставя по-гладка. Поглезете я с перфектната спа процедура от комфорта на дома. Характеристики: регенерира и омекотява кожата подхранва и хидратира прави кожата кадифено фина на допир Начин на употреба: Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.

Тип кожа: суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Brazil Keratin
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK