Brazil Keratin Marula Oil масло от марула за коса и тяло 50 мл.

Купи сега14.72 лв.18.40 лв.


Brazil Keratin Marula Oil масло от марула за коса и тяло 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Oleje na vlasy > Klasické vlasové oleje в GeGa.bg. Brazil Keratin Marula Oil масло от марула за коса и тяло 50 мл. е произведен от Brazil Keratin и се предлага от NOTINO.bg на цена 14.72 лв.

Промоционална цена на Brazil Keratin Marula Oil масло от марула за коса и тяло 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.68 лв., намален от 18.40 лв. на 14.72 лв.

Brazil Keratin Marula Oil, 50 мл. , Класически масла за коса за жени, Имате ли усещането, че косата ви има нужда от нещо повече, отколкото само грижата, предлагана от шампоана, балсама или маската? Класическото масло за коса Brazil Keratin Marula Oil обогатява невероятно рутината ви за грижа – осигурява на косата екстра доза подхранване, възстановява еластичността и цялостната подвижност, подпомага регенерацията и не на последно място се грижи за изглаждане на повърхността ѝ. Така резултатът е по-мека, по-нежна и здрава коса с по-малка склонност към нежелано начупване. Характеристики: придава блясък на косата осигурява гъвкавост на косата подхранва косата в дълбочина Начин на употреба: Нанесете малко количество продукт само върху краищата и увредените части на косата.

Вид масло: други растителни масла, Ефект: Блясък и мекота, озаряване, Плътност и жизненост, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Brazil Keratin
Купи сега14.72 лв.18.40 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK