Bright Starts Fuzzy Feel контрастна играчка за окачане 0 m+ 1 бр.

Купи сега9.35 лв.11.00 лв.


Bright Starts Fuzzy Feel контрастна играчка за окачане 0 m+ 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Hračky pro děti > Drobné hračky в GeGa.bg. Bright Starts Fuzzy Feel контрастна играчка за окачане 0 m+ 1 бр. е произведен от Bright Starts и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.35 лв.

Промоционална цена на Bright Starts Fuzzy Feel контрастна играчка за окачане 0 m+ 1 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.65 лв., намален от 11.00 лв. на 9.35 лв.

Bright Starts Fuzzy Feel, 1 бр. , Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Bright Starts Fuzzy Feel не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: различни текстури и материи, които стимулират допирното осезание гризането успокоява венците на бебето, докато зъбите растат ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето може да се окачи на количката, столче за кола или активна гимнастика подходящ за декорация на детска стая развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание играчката е подходяща за новородени

Цвят: жълт, зелен, син

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bright Starts
Купи сега9.35 лв.11.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK