BrushArt Accessories Nail clippers клещи за нокти

Купи сега4.40 лв.5.50 лв.


BrushArt Accessories Nail clippers клещи за нокти, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Doplňky > Úprava nehtů в GeGa.bg. BrushArt Accessories Nail clippers клещи за нокти е произведен от BrushArt и се предлага от NOTINO.bg на цена 4.40 лв.

Промоционална цена на BrushArt Accessories Nail clippers клещи за нокти Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.10 лв., намален от 5.50 лв. на 4.40 лв.

BrushArt Accessories Nail clippers, лечение на ноктите за жени, Продуктът BrushArt Accessories Nail clippers ви гарантира професионално оформени и красиво изглеждащи нокти. Характеристики: щадящо изрязва ноктите издръжливи остриета идеален помощник за съвършен маникюр оптималните размери гарантират удобна манипулация Начин на употреба: Повдигнете въртящото се горно лостче и поставете нокътя между остриетата на клещите. Започнете от едната страна на нокътя и продължавайте в същата посока до отстраняване на нокътя.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BrushArt
Купи сега4.40 лв.5.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK