BrushArt Hair Bun clips фиби за коса големи опаковки Bun Black Pins 50 бр.

Купи сега10.00 лв.


BrushArt Hair Bun clips фиби за коса големи опаковки Bun Black Pins 50 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Doplňky do vlasů > Sponky do vlasů в GeGa.bg. BrushArt Hair Bun clips фиби за коса големи опаковки Bun Black Pins 50 бр. е произведен от BrushArt и се предлага от NOTINO.bg на цена 10.00 лв.

BrushArt Hair Bun clips, 50 бр. , Аксесоари за коса за жени, За идеално завършване и фиксиране на прическата можете да използвате аксесоара за коса BrushArt Hair Bun clips. Надеждно укротява непокорните кичури придава страхотен вид на всяка прическа – официална или ежедневна. Грижи се за това, косата ви да не пада в очите, когато най-малко искате това – позволява ви да оформяте прическа с дълга и по-къса коса, когато сте на работа или спортувате. Възползвайте се от възможностите, които предлага, и го дръжте винаги под ръка. В дамската чанта, раницата или дори джоба на панталона. Защото никога не знаете кога ще ви потрябва! Характеристики: създава лесна прическа или в съответствие с тенденциите служи за удобно оформяне на прическата задържа се на своето място Начин на употреба: Създайте прическа в желаната форма.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BrushArt
Купи сега10.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK