Brushworks Assorted Complexion гъба за фон дьо тен

Купи сега12.32 лв.17.60 лв.


Brushworks Assorted Complexion гъба за фон дьо тен, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Štětce a houbičky > Houbičky в GeGa.bg. Brushworks Assorted Complexion гъба за фон дьо тен е произведен от Brushworks и се предлага от NOTINO.bg на цена 12.32 лв.

Промоционална цена на Brushworks Assorted Complexion гъба за фон дьо тен Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.28 лв., намален от 17.60 лв. на 12.32 лв.

Brushworks Assorted Complexion, Гъбички за жени, Гъбата за фон дьо тен Brushworks Assorted Complexion осигурява безупречно нанасяне на вашия фон дьо тен за професионално изглеждащ грим. Характеристики: прецизно нанася кремообразен или течен фон дьо тен удобно се държи в ръката резултатът е гладък завършек придава на грима професионален вид Начин на употреба: Нанесете фон дьо тен, основа или коректор върху гъбата и след това леко разтрийте по лицето.

Вид продукт: Комплекти, Тип комплекти: изгодна опаковка

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Brushworks
Купи сега12.32 лв.17.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK