Bulldog Sensitive Glass Razor самобръсначка за мъже

Купи сега29.12 лв.36.40 лв.


Bulldog Sensitive Glass Razor самобръсначка за мъже, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Holení pro muže > Holicí strojky в GeGa.bg. Bulldog Sensitive Glass Razor самобръсначка за мъже е произведен от Bulldog и се предлага от NOTINO.bg на цена 29.12 лв.

Промоционална цена на Bulldog Sensitive Glass Razor самобръсначка за мъже Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.28 лв., намален от 36.40 лв. на 29.12 лв.

Bulldog Sensitive Glass Razor, Бръсначи за мъже, Искате да се радвате на гладко избръснато тяло или само на част от него? Самобръсначката Bulldog Sensitive Glass Razor е най-лесният начин да го постигнете – лесно, бързо и безболезнено. С ножчетата си захваща всяко косъмче, от което искате да се избавите, и го бръсне прецизно. Насладете се на перфектно гладка кожа точно според представите си. Характеристики: бръсне бързо и лесно приспособява се към извивките на тялото съдържа подвижна глава главата на самобръсначката е сменяема дизайнерско изпълнение Начин на употреба: Ползвайте пяна за бръснене или крем и след това избръснете кожата с дълги леки движения.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bulldog
Купи сега29.12 лв.36.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK