Bumble and bumble Bb. Curl Moisturizing Shampoo хидратиращ шампоан за дефиниране на вълни 60 мл.

Купи сега22.95 лв.27.00 лв.


Bumble and bumble Bb. Curl Moisturizing Shampoo хидратиращ шампоан за дефиниране на вълни 60 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. Bumble and bumble Bb. Curl Moisturizing Shampoo хидратиращ шампоан за дефиниране на вълни 60 мл. е произведен от Bumble And Bumble и се предлага от NOTINO.bg на цена 22.95 лв.

Промоционална цена на Bumble and bumble Bb. Curl Moisturizing Shampoo хидратиращ шампоан за дефиниране на вълни 60 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.05 лв., намален от 27.00 лв. на 22.95 лв.

Bumble and bumble Bb. Curl Moisturizing Shampoo, 60 мл. , Шампоани за жени, За да поддържате косата си здрава, блестяща и жизнена, е важно да осигурите правилната грижа. А тя започва с редовно миене на косата. Шампоанът Bumble and bumble Bb. Curl Moisturizing Shampoo помага за ефикасно премахване на всички замърсявания, омазняване и остатъци от стилизиращи и други козметични продукти от косата и скалпа. Придава усещане за свежест и чистота и идеално подготвя косата и скалпа за по-нататъшната грижа, като подпомага действието на съдържащите се активни вещества. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.

Активни вещества: бамбуково масло, какаово масло, кокосово масло, Ефект: Блясък и мекота, Запазване на вълните, изглаждане на косата, Хидратация, Тип коса: kъдрава коса и коса на вълни, Тип на скалпа: всички видове скалп, Трендове: Curly Girl метод

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bumble And Bumble
Купи сега22.95 лв.27.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK