Bumble and bumble Pret-À-Powder Trés Invisible Dry Shampoo сух шампоан за нормална към омазняваща се коса 150 мл.

Купи сега45.60 лв.


Bumble and bumble Pret-À-Powder Trés Invisible Dry Shampoo сух шампоан за нормална към омазняваща се коса 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Shampoo & Conditioner в GeGa.bg. Bumble and bumble Pret-À-Powder Trés Invisible Dry Shampoo сух шампоан за нормална към омазняваща се коса 150 мл. е произведен от Bumble And Bumble и се предлага от NOTINO.bg на цена 45.60 лв.

Bumble and bumble Pret-À-Powder Trés Invisible Dry Shampoo, 150 мл. , Сухи шампоани за жени, Нямате време да миете и после да сушите косата си, но не искате да се отказвате от перфектния външен вид? Сухият шампоан Bumble and bumble Pret-À-Powder Trés Invisible Dry Shampoo ви дава лесно и бързо решение. Поглъща излишния себум и по този начин отстранява нежеланото омазняване, за да може косата ви само за миг да изглежда толкова добре, все едно току-що сте я измили. Така буквално за минута си връщате усещането за чистота, свежест и прическа с идеална структура и обем. Насладете се по всяко време на чувството за току-що измита коса, дори и без да използвате вода. Характеристики: поглъща излишната мазнина освежава и изпълва с въздух Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.

Ефект: Блясък и мекота, детоксикация, предпазва от външните влияния, Регулиране на излишния себум, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bumble And Bumble
Купи сега45.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK