Bumble and bumble Surf Styling Leave In грижа без отмиване за плажен ефект 150 мл.

Купи сега51.20 лв.67.00 лв.


Bumble and bumble Surf Styling Leave In грижа без отмиване за плажен ефект 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Gely na vlasy в GeGa.bg. Bumble and bumble Surf Styling Leave In грижа без отмиване за плажен ефект 150 мл. е произведен от Bumble And Bumble и се предлага от NOTINO.bg на цена 51.20 лв.

Промоционална цена на Bumble and bumble Surf Styling Leave In грижа без отмиване за плажен ефект 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 15.80 лв., намален от 67.00 лв. на 51.20 лв.

Bumble and bumble Surf Styling Leave In, 150 мл. , Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакване Bumble and bumble Surf Styling Leave In се грижи за незабавна доза интензивна хидратация и подхранване. След измиване дава на косата ви всичко, от което се нуждае в момента, без да се налага да прекарвате в банята повече време, отколкото е необходимо. Помага за изглаждане на косата и възстановяване на естествения блясък и целостта на структурата ѝ. Подпомага регенерацията и допринася за по-лесното сресване. И всичко това лесно, бързо и без необходимост от изплакване. Просто нанесете, втрийте или срешете и красотата и здравият вид на косата ви са гарантирани. Пробвайте тази грижа без изплакване и открийте лесен и бърз начин за регенерация на косата в комбинация с много други предимства. Характеристики: създава перфектен стайлинг естествено фиксира за всекидневно оформяне на прическата Състав: UV филтри Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.

Активни вещества: алое вера, кокос, С Пантенол, Дължина на косата: дълга коса, къса коса, Ефект: Блясък и мекота, За лесно разресване, предпазва от външните влияния, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bumble And Bumble
Купи сега51.20 лв.67.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK