Bumble and bumble Thickening Dryspun Spray спрей за коса за максимален обем 150 мл.

Купи сега79.00 лв.


Bumble and bumble Thickening Dryspun Spray спрей за коса за максимален обем 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Objemové spreje в GeGa.bg. Bumble and bumble Thickening Dryspun Spray спрей за коса за максимален обем 150 мл. е произведен от Bumble And Bumble и се предлага от NOTINO.bg на цена 79.00 лв.

Bumble and bumble Thickening Dryspun Spray, 150 мл. , спрей за обем за жени, Разделете се завинаги с косата, която страда от липса на обем. Спреят за обем Bumble and bumble Thickening Dryspun Spray придава дори и на най-фината коса обем и я повдига от корените, така че прическата изглежда бухнала и създава впечатление, че е много по-гъста. В същото време не натоварва косата и не оставя усещане за слепване. Ще ви помогне бързо и лесно да създадете красива плътна, въздушна прическа – точно такава, на каквато се възхищавате. От сега нататък всички наоколо ще се възхищават на вашата. Характеристики: придава на косата обем от корените косата е ефирна и изглежда по-гъста лесно и бързо се нанася дълготраен ефект, на който можете да разчитате не слепвя косата и не я смачква косата остава еластична Начин на употреба: Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.

Дължина на косата: дълга коса, къса коса, Ефект: обем на косата, Оформяне и текстура, Фиксация, Ниво на задържане: средна фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bumble And Bumble
Купи сега79.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK