Burberry Body for Women

Виж цената


Burberry Body for Women, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Burberry в GeGa.bg. Burberry Body for Women е произведен от Burberry и се предлага от Parfumi-shop.net

Burberry представя новия си аромат Burberry Body, на 1-ви септември 2011 г. в над 150 страни по света. Burberry Body улавя емблематичният дух на марката. Той е придружен от атрактивна реклама със голи снимки на актрисата и модел Роузи Хънтингтън, звезда от Трансформърс 3 - Dark Of The Moon в сътрудничество с фотографа Марио Тестино успяват да акцентират върху тялото на жената в провокативна рекламна кампания. Burberry Body е луксозна плодова композиция, която започва с нотки на свеж зелен абсент, праскова и фрезия. Рози и ирис са в сърцето, опирайки се на основата на сандалово дърво, cashmerean, мускус, кехлибар и ванилия. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Burberry
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK