Burberry Brit Rhythm Floral

Виж цената


Burberry Brit Rhythm Floral, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Burberry в GeGa.bg. Burberry Brit Rhythm Floral е произведен от Burberry и се предлага от Parfumi-shop.net

Burberry Brit Rhythm Floral е чувствен флорален аромат, обогатен с освежаващи цитрусови нотки за жени. Той е по-ярък и цветен от оригинала - Brit Rhythm, но запазва основната концепция за симбиоза между аромат и музика, изпълнена на живо и енергията, която се създава. Композицията се отваря с пловодови нотки на праскова, портокал и лимон. В сърцевината флоралните нотки достигат върха си с букет от момина сълза, лотoс, жасмин и люляк. Основата на аромата е чувствена и топла, съставена от кехлибар, карамел, мускус и дървесни нотки. Връхни нотки: праскова, маракуя, бергамот, портокал, лимонСредни нотки: момина сълза, озонови нотки, пъпеш, лотос, жасмин, люлякБазови нотки: дървесни нотки, карамел, дънер, кехлибар, мускусЛансиран през 2015 година. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Burberry
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK