Burberry London for Woman Б.О.

Купи сега102.00 лв.


Burberry London for Woman Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Burberry в GeGa.bg. Burberry London for Woman Б.О. е произведен от Burberry и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 102.00 лв.

Този аромат е задължителeн по време на посещението на град Лондон, ако някой иска да усети пулса на този стар и съвременен град. Това е класическо цветно ухание с жасмин в сърцевината му. Аромата се отваря с роза и орлови нокти хармонизирани с плодова мандарина. Бял флорален състав включващ жасмин, тиара и Божур. Аромата оставя кадифена пътека от дърво и мускус. Burberry London е създадена през 2006 г. от Доминик Ropion, Жан-Марк Chaillan. За рекламна кампания е ангажирана актрисата Рейчъл Уайз и актьоря Ioann Gruffud. Продуктът е оригинален, с гарантирано качество и произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Burberry
Купи сега102.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK