Burberry My Burberry (EDT)

Виж цената


Burberry My Burberry (EDT), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Burberry в GeGa.bg. Burberry My Burberry (EDT) е произведен от Burberry и се предлага от Parfumi-shop.net

Новият аромат от Burberry и на британската елегантност My Burberry, стартира през септември 2014 г. в концентрация Eau de Parfum. Неговата версия Eau de Toilette стартира през лятото на 2015 г. Тя е създадена от творческия директор на Burberry Christopher Bailey в сътрудничество с парфюмериста Francis Kurkdjian. My Burberry Eau de Toilette е свежа интерпретация на оригинала, ярък и ободряващ, вдъхновен от пролетни цветя след дъжд и елегантният шлифер на Burberry. Връхните нотки включват лимонов цвят и сладък грах. Сърцето от божур, прасковен цвят и фрезия лежат върху основата от маслодайна роза, бял мъх и мускус. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Burberry
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK