Burt’s Bees Sensitive хидратиращ нощен крем за чувствителна кожа на лицето 50 гр.

Купи сега26.20 лв.41.00 лв.


Burt’s Bees Sensitive хидратиращ нощен крем за чувствителна кожа на лицето 50 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Burt’s Bees Sensitive хидратиращ нощен крем за чувствителна кожа на лицето 50 гр. е произведен от Burt’s Bees и се предлага от NOTINO.bg на цена 26.20 лв.

Промоционална цена на Burt’s Bees Sensitive хидратиращ нощен крем за чувствителна кожа на лицето 50 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 14.80 лв., намален от 41.00 лв. на 26.20 лв.

Burt’s Bees Sensitive, 50 гр. , Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Burt’s Bees Sensitive подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: интензивно хидратира прави кожата на лицето кадифено мека на допир успокоява раздразненията и зачервяванията Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете с кръгови движения върху чисто лице и шия, и леко масажирайте. Ползвайте редовно всяка вечер.

Активни вещества: пчелен восък, Ефект: anti-age, възстановяване на плътността, успокояване, Хидратация, Кога да се нанася: нощен, Консистенция: крем, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Burt’s Bees
Купи сега26.20 лв.41.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK