Bvlgari Aqva Divina Jewel Charms Collection

Виж цената


Bvlgari Aqva Divina Jewel Charms Collection, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Bvlgari в GeGa.bg. Bvlgari Aqva Divina Jewel Charms Collection е произведен от BVLGARI и се предлага от Parfumi-shop.net

През месец Февруари 2015 г. Bvlgari стартира новия дамски парфюм Aqva Divina. Новото издание е дело на парфюмериста Alberto Morillas и е вдъхновено от морето и творбата на Ботичели . “ Като че ли самата природа е създала Aqva Divina, за да развесели морето, слънцето и лятото, но съчетани с доста мистериозни нюанси, напомнящи за произхода – Bvlgari „ казва главният парфюмерист за новия летен аромат Aqva Divina, и допълва : “ Aqva Divina е нещо много сияйно, много чувствено, свързано с усещането върху кожата. Точно като аромата на една жена, в задната част на врата ѝ. Не бъдете толкова невинна„. Aqva Divina е пищен летен аромат. Връхните нотки напомнят за соления мирис на море – пенлив бергамот е съчетан с кристали от сол и червен джинджифил. Сърцето е изградено от страстна магнолия и уханна дюля, поставени върху основа от дървесни акорди, кехлибар и пчелен восък. Точно както посланието на аромата, бутилката на Bvlgari Aqva Divina е оформена като морска мида – деликатна и красива, изпълнена в златист нюанс, съчетан с перлен блясък. Връхни нотки : бергамот, сол на кристали, джинджифил Сърдечни нотки : магнолия, дюля Базисни нотки : кехлибар, пчелен восък, дървесни нотки Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: BVLGARI
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK