Bvlgari Au the Vert Б.О.

Купи сега129.99 лв.


Bvlgari Au the Vert Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Bvlgari в GeGa.bg. Bvlgari Au the Vert Б.О. е произведен от BVLGARI и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 129.99 лв.

Идеята за създаването на аромата е възникнала от романтиката на пиенето на чай. Парфюмът носи тънък аромат на чай и особен полъх на Средиземноморие. Eau Parfumee The Vert е за тези, които се стремят да преживеят всеки ден с прекрасно натсроение, благодарение на малките и изящни дребни неща. Тази очарователна смесица предава пряко усещане за релаксация и чудесно настроение. Лансиран през 1992 година. Връхни нотки: бергамот от Италия, кардамон от Цейлон и руски кориандър Сърдечни нотки: българска роза и жасмин от Египет Базови нотки: зелен чай, обгорена дървесина. Продуктът е оригинален, с гарантирано качество и произход, в транспортна опаковка. Име на продукт: Bvlgari Eau Parfumee The Vert Б. О Категория: Парфюми в транспортна опаковка Б. О. Описание: Одеколон EAN: 783320471513

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: BVLGARI
Купи сега129.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK