Bvlgari Crystalline Jewel Charms Collection (EDP)

Виж цената


Bvlgari Crystalline Jewel Charms Collection (EDP), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Bvlgari в GeGa.bg. Bvlgari Crystalline Jewel Charms Collection (EDP) е произведен от BVLGARI и се предлага от Parfumi-shop.net

Bvlgari представя “Jewel Charms Collection” През 2013 година, месец Септември, модната къща пуска Omnia Crystalline Eau de Parfum, нов дамски парфюм, с изцяло нов прочит на съставките, отговарящи на модната тенденция на марката. Носът, зад новото ухание е на Alberto Morillas от Firmenich, “виновниците” за появата на колекцията Omnia. Omnia Crystalline Eau de Parfum е секси флорален аромат, докоснат от дървесно мускусни акорди. Композицията му се разкрива с връхни нотки на нежен лотос и сочна мандарина, допълнени в сърцето от ирис и чувствен хелиотроп. Топлата и кремообразна основа ни обгръща с ухания от сандалово дърво, бензоин и мускус. Връхни нотки : лотос, мандарина Сърдечни нотки : ирис корен, хелиотроп Базисни нотки : сандалово дърво, бензоин, мускус Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в орогинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: BVLGARI
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK