Bvlgari Omnia Amethyste Jewel Charms

Виж цената


Bvlgari Omnia Amethyste Jewel Charms, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Bvlgari в GeGa.bg. Bvlgari Omnia Amethyste Jewel Charms е произведен от BVLGARI и се предлага от Parfumi-shop.net

Bvlgari представя “Jewel Charms Collection” Скъпоценна, изтънчена, съблазнителна. Новата “Jewel Charms Collection” от Bvlgari докосва с игрива елегантност новия пролетен сезон: изкусителна колекция, посветена на всички дамски аромати Bvlgari, представена от седем неустоими миниатюрни шедьовъра. В семейството от аромати на Bvlgari се появи още един - Omnia Amethyste, чиято основна концепция е аметиста - скъпоценен камък, който традиционно се асоциира с богатството и разкоша. Това е разновидност на аромата Omnia, създаден специално за младите жени и в сравнение с класическия аромат, Omnia Amethyste е по-лек, свеж и цветен. Връхни нотки: сок от зелени листа, розов грейпфрут и водна лилия. Сърдечни нотки: ирис, българска и дамаска роза. Базисни нотки: хелиотроп, акорди на слънчева дървесина. Лансиран през 2007 година. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: BVLGARI
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK