Bvlgari Rose Goldea

Виж цената


Bvlgari Rose Goldea, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Bvlgari в GeGa.bg. Bvlgari Rose Goldea е произведен от BVLGARI и се предлага от Parfumi-shop.net

След големия успех на Goldea, Bvlgari пуска своя наследник Rose Goldea през юли 2016 г. В Goldea, "богинята на златото", Bulgari се фокусира върху опияняващата сладост на екзотичния иланг-иланг, примесен с елегантни бели цветя на жасмин и нероли. Rose Goldea е женствен и съблазнителен, но нейната красота е отразена в мекотата на розовите листенца. Този женствен състав се фокусира върху аромата от нар, комбиниран с аромати на роза и жасмин. Нар отваря Rose Goldea на върха на състава. Ароматът се развива и акцентът е върху Дамаск, жасмин grandiflorum с подкрепена от мускус, кремаво сандалово дърво и олибан. Миризмата е много изразителена, с отличителен ориенталски аромат. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: BVLGARI
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK