By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Palette палитра за лице с хиалуронова киселина цвят Fair to Medium 10 гр.

Купи сега82.50 лв.


By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Palette палитра за лице с хиалуронова киселина цвят Fair to Medium 10 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Paletky > Multifunkční paletky в GeGa.bg. By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Palette палитра за лице с хиалуронова киселина цвят Fair to Medium 10 гр. е произведен от By Terry и се предлага от NOTINO.bg на цена 82.50 лв.

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Palette, 10 гр. , Палитри за контуриране за жени, Палитрата за контуриране за лицето By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Palette изразява чертите на вашето лице и осигурява очарователен и професионално изглеждащ грим. Характеристики: позволява разнообразен грим с естествен ефект предоставя цвят, форма, фиксация и сияние хайлайтър, бронзант и руж в едно подчертава контурите на лицето пудрена текстура Състав: огледалце Начин на употреба: Нанесете по-светлите оттенъци нанесете в зоните на лицето, които искате да изразите, по-тъмните нанесете в зоните, които искате визуално да стесните или прикриете. Разнесете напълно така, че да не се виждат ограничени преходи.

Активни вещества: хиалуронова киселина, Цвят: безцветен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: By Terry
Купи сега82.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK