Cannaderm Natura Cream for Oily Skin дневен и нощен крем за мазна кожа 75 гр.

Купи сега19.63 лв.23.10 лв.


Cannaderm Natura Cream for Oily Skin дневен и нощен крем за мазна кожа 75 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Cannaderm Natura Cream for Oily Skin дневен и нощен крем за мазна кожа 75 гр. е произведен от Cannaderm и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.63 лв.

Промоционална цена на Cannaderm Natura Cream for Oily Skin дневен и нощен крем за мазна кожа 75 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.47 лв., намален от 23.10 лв. на 19.63 лв.

Cannaderm Natura Cream for Oily Skin, 75 гр. , Специална грижа за кожата унисекс, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Cannaderm Natura Cream for Oily Skin подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: действа срещу несъвършенства бързо се абсорбира затваря разширените пори продуктът е некомедогенен елиминира проявите на акне ограничава образуването на черни точки редуцира прекомерното образуване на себум затваря порите предотвратява нежеланата лъскавина Състав: съдържа най-малко 90% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Активни вещества: Конопено масло, С Пантенол, салвия, Ефект: матиране, минимизиране на порите, против акне, Регулиране на излишния себум, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: крем, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : мазна, проблемна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Cannaderm
Купи сега19.63 лв.23.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK