Carolina Herrera Good Girl олио за тяло за крака за жени 150 мл.

Купи сега77.40 лв.96.00 лв.


Carolina Herrera Good Girl олио за тяло за крака за жени 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Parfémovaná kosmetika > Péče o tělo в GeGa.bg. Carolina Herrera Good Girl олио за тяло за крака за жени 150 мл. е произведен от Carolina Herrera и се предлага от NOTINO.bg на цена 77.40 лв.

Промоционална цена на Carolina Herrera Good Girl олио за тяло  за крака за жени 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 18.60 лв., намален от 96.00 лв. на 77.40 лв.

Carolina Herrera Good Girl, 150 мл. , Грижа за тялото за жени, Насладете се на луксозен аромат и по време на сутрешните и вечерните си ритуали в банята. Продуктът за грижа за тялото Carolina Herrera Good Girl ще погали сетивата ви и ще поглези кожата ви с любимия ви аромат. Характеристики: оставя кожата кадифено фина на допир осигурява дълготрайна хидратация и еластичност изключително подходящ за подарък, заедно с аромата ориенталски аромат за чувствена жена за обичайно носене, но и за специални поводи

Консистенция: олио

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Carolina Herrera
Купи сега77.40 лв.96.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK