Catrice My Little Pony комплект четки

Купи сега26.10 лв.29.00 лв.


Catrice My Little Pony комплект четки, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Štětce a houbičky > Štětce na tvář в GeGa.bg. Catrice My Little Pony комплект четки е произведен от Catrice и се предлага от NOTINO.bg на цена 26.10 лв.

Промоционална цена на Catrice My Little Pony комплект четки Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.90 лв., намален от 29.00 лв. на 26.10 лв.

Catrice My Little Pony, Комплекти четки за грим за жени, Комплекта четки за грим Catrice My Little Pony ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист. Комплектът съдържа: четка за озарител 1 бр. четка за сенки за очи 2 бр. Характеристики: за продукти от пудра има фина четина прецизно и лесно приложение Състав: вегански продукт Начин на употреба: С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения. С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.

Вид продукт: Комплекти, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Catrice
Купи сега26.10 лв.29.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK