Caudalie Cleaners & Toners пилинг за лице за дълбоко почистване 75 мл.

Купи сега37.80 лв.


Caudalie Cleaners & Toners пилинг за лице за дълбоко почистване 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Pleťové peelingy > Mechanické peelingy в GeGa.bg. Caudalie Cleaners & Toners пилинг за лице за дълбоко почистване 75 мл. е произведен от Caudalie и се предлага от NOTINO.bg на цена 37.80 лв.

Caudalie Cleaners & Toners, 75 мл. , Механични пилинги за жени, За ефективно ексфолиране, предотвратяващо появата на несъвършенства, не е необходимо да ходите до козметичния салон. Пилингът за лице Caudalie Cleaners & Toners ще се погрижи за него от комфорта на дома ви. Не само отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата, но избавя кожата от замърсявания и цялостно я изглажда. Характеристики: старателно измива и почиства цялото лице премахва черните точки и излишния себум почиства запушените пори изглажда и омекотява кожата озарява и уеднаквява кожата Състав: съдържа най-малко 90–99% съставки от натурален произход Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.

Активни вещества: витамин E, Ефект: ексфолиране, минимизиране на порите, озаряване, почистване, против акне, против черни точки, Кога да се нанася: нощен, Не съдържа: без силикони, без сулфати, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, проблемна, смесена, Трайност: 100% рециклируем продукт

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Caudalie
Купи сега37.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK