Chanel Demaquillant Yeux Intense почистваща мицеларна вода за двуфазно третиране на кожата на лицето 100 мл.

Купи сега157.40 лв.


Chanel Demaquillant Yeux Intense почистваща мицеларна вода за двуфазно третиране на кожата на лицето 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Micelární vody в GeGa.bg. Chanel Demaquillant Yeux Intense почистваща мицеларна вода за двуфазно третиране на кожата на лицето 100 мл. е произведен от Chanel и се предлага от NOTINO.bg на цена 157.40 лв.

Chanel Demaquillant Yeux Intense, 100 мл. , Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Chanel Demaquillant Yeux Intense е обогатена с миниатюрни активни частици, които при контакт с кожата привличат върху себе си всички замърсявания и омазняване. Благодарение на тези частици, наричани мицели, водата осигурява старателно отстраняване на грима за няколко минути, при това без необходимост от натиск или търкане на лицето. Мицелите са толкова ефективни, че с лекота се справят и с водоустойчив грим. Характеристики: отстранява и издръжливия грим има освежаващ и успокояващ ефекти почиства порите в дълбочина може да се ползва за отстраняване на грима от цялото лице, очите или устните Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Може да се използва и за сваляне на грим от очите. Задръжте тампона с мицеларната вода за няколко секунди върху затворени очи и едва след това внимателно изтрийте.

Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Chanel
Купи сега157.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK