Chicco Natural Sensation Baby парфюмна вода за деца от раждането им 0+ 100 мл.

Купи сега19.55 лв.23.00 лв.


Chicco Natural Sensation Baby парфюмна вода за деца от раждането им 0+ 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Dětské parfémy > Parfémované vody в GeGa.bg. Chicco Natural Sensation Baby парфюмна вода за деца от раждането им 0+ 100 мл. е произведен от Chicco и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.55 лв.

Промоционална цена на Chicco Natural Sensation Baby парфюмна вода за деца от раждането им 0+ 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.45 лв., намален от 23.00 лв. на 19.55 лв.

Chicco Natural Sensation Baby, 100 мл. , Детски парфюми за деца, Ако и вие не можете да се наситите на аромата на детето си, значи парфюмната вода Chicco Natural Sensation Baby е точно за вас. Ще усещате този невероятно красив и нежен аромат винаги, когато свалите капачката. първият аромат на вашето дете идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост ароматът не съдържа алкохол съставките са щадящи към детската кожа

Вид аромат: други, Случай: Ежедневно ползване

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Chicco
Купи сега19.55 лв.23.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK