Citron Mini Tritan кутия за закуска Unicorn 15,5 x11,2 x2,5 cm 350 мл.

Купи сега36.30 лв.


Citron Mini Tritan кутия за закуска Unicorn 15,5 x11,2 x2,5 cm 350 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Doplňky > Fitness vybavení в GeGa.bg. Citron Mini Tritan кутия за закуска Unicorn 15,5 x11,2 x2,5 cm 350 мл. е произведен от Citron и се предлага от NOTINO.bg на цена 36.30 лв.

Citron Mini Tritan, 350 мл. , Фитнес оборудване за деца, Грижливо приготвената закуска за вашето дете ще бъде най-добре защитена в кутия за закуски Citron Mini Tritan . Забравете за алуминиевото фолио, найлоновите торбички или салфетките, в които храната лесно се мачка и троши. Практичната кутия за закуски ще се хареса както на вас, така и на вашия малък лакомник. Характеристики: детски дизайн качествен материал подходящо за пътуване лесна за хващане форма с повече прегради практично и хигиенично решение за пътуване лесна поддръжка и почистване идеалнo за закуска уплътняващият пръстен предотвратява протичането Състав: пластмаса Материал: без BPA Начин на употреба: Измийте преди първата употреба.

Цвят: оранжев

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Citron
Купи сега36.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK