Claresa Cuticle Oil Vanilla олио кутикула 5 мл.

Купи сега1.60 лв.2.00 лв.


Claresa Cuticle Oil Vanilla олио кутикула 5 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Nehty > Péče o nehty в GeGa.bg. Claresa Cuticle Oil Vanilla олио кутикула 5 мл. е произведен от Claresa и се предлага от NOTINO.bg на цена 1.60 лв.

Промоционална цена на Claresa Cuticle Oil Vanilla олио кутикула 5 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 0.40 лв., намален от 2.00 лв. на 1.60 лв.

Claresa Cuticle Oil Vanilla, 5 мл. , Грижа за нокти за жени, Маникюрът ви може да изпъкне истински само върху добре подхранени и здрави нокти. За поддържането им в идеална кондиция ще ви помогне продуктът Claresa Cuticle Oil Vanilla, който им осигурява професионална грижа. Укрепва крехките или слаби нокти, склонни към нацепване, придава ослепителен блясък на увредените нокти. Благодарение на специалната си формула, обогатена с вещества за грижа, гарантира, че ще останат здрави, гъвкави и ще могат да придобият красива дължина. Ще го оценят всички, които искат да върнат на ноктите си естествената красота и здрав вид. Характеристики: подхранва ноктите и кожичките на ноктите подсилва ноктите ефективно регенерира ноктите подобрява устойчивостта на ноктите срещу механично повреждане придава блясък на изтощените и повредени нокти Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта на корена и кутикулата на нокътя. Леко масажирайте.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Claresa
Купи сега1.60 лв.2.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK