Clarins Cleansing Micellar Water почистваща мицеларна вода за чувствителна кожа на лицето 200 мл.

Виж цената


Clarins Cleansing Micellar Water почистваща мицеларна вода за чувствителна кожа на лицето 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Micelární vody в GeGa.bg. Clarins Cleansing Micellar Water почистваща мицеларна вода за чувствителна кожа на лицето 200 мл. е произведен от Clarins и се предлага от NOTINO.bg

Clarins Cleansing Micellar Water, 200 мл. , Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Clarins Cleansing Micellar Water е обогатена с миниатюрни активни частици, които при контакт с кожата привличат върху себе си всички замърсявания и омазняване. Благодарение на тези частици, наричани мицели, водата осигурява старателно отстраняване на грима за няколко минути, при това без необходимост от натиск или търкане на лицето. Мицелите са толкова ефективни, че с лекота се справят и с водоустойчив грим. Характеристики: може да се ползва за отстраняване на грима от цялото лице, очите или устните предпазва от прекомерно изсушаване на кожата поддържа кожата в равновесие има освежаващ и успокояващ ефекти Състав: съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Повтаряйте процедурата, докато кожата не е перфектно чиста. Не изплаквайте.

Ефект: минимизиране на порите, почистване, успокояване, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Clarins
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK