Clarins Super Restorative Night Cream нощен крем за всички типове кожа на лицето 50 мл.

Купи сега201.45 лв.237.00 лв.


Clarins Super Restorative Night Cream нощен крем за всички типове кожа на лицето 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Clarins Super Restorative Night Cream нощен крем за всички типове кожа на лицето 50 мл. е произведен от Clarins и се предлага от NOTINO.bg на цена 201.45 лв.

Промоционална цена на Clarins Super Restorative Night Cream нощен крем за всички типове кожа на лицето 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 35.55 лв., намален от 237.00 лв. на 201.45 лв.

Clarins Super Restorative Night Cream, 50 мл. , Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Clarins Super Restorative Night Cream подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: възстановява здравината на кожата и я прави изпъната намалява бръчките и предотвратява появята им интензивно хидратира подхранва в дълбочина Начин на употреба: Нанесете с кръгови движения върху чисто лице и шия, и леко масажирайте. Ползвайте редовно всяка вечер.

Ефект: anti-age, повдигане, подхранване, Хидратация, Кога да се нанася: нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Clarins
Купи сега201.45 лв.237.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK