Clarins Super Restorative Remodelling Serum активен серум за изглаждане на контурите на лицето 30 мл.

Купи сега217.60 лв.256.00 лв.


Clarins Super Restorative Remodelling Serum активен серум за изглаждане на контурите на лицето 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. Clarins Super Restorative Remodelling Serum активен серум за изглаждане на контурите на лицето 30 мл. е произведен от Clarins и се предлага от NOTINO.bg на цена 217.60 лв.

Промоционална цена на Clarins Super Restorative Remodelling Serum активен серум за изглаждане на контурите на лицето 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 38.40 лв., намален от 256.00 лв. на 217.60 лв.

Clarins Super Restorative Remodelling Serum, 30 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице Clarins Super Restorative е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: укрепва контурите на лицето възстановява свежестта и младежката красота на кожата придава на лицето стегнатост Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Ефект: anti-age, озаряване, повдигане, против пигментни петна, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Clarins
Купи сега217.60 лв.256.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK