Clinical Caffeine shampoo козметика за коса за тънка коса със склонност към косопад 250 мл.

Купи сега8.41 лв.9.90 лв.


Clinical Caffeine shampoo козметика за коса за тънка коса със склонност към косопад 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. Clinical Caffeine shampoo козметика за коса за тънка коса със склонност към косопад 250 мл. е произведен от Clinical и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.41 лв.

Промоционална цена на Clinical Caffeine shampoo козметика за коса за тънка коса със склонност към косопад 250 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.49 лв., намален от 9.90 лв. на 8.41 лв.

Clinical Caffeine shampoo, 250 мл. , Кожа на косата унисекс, За да поддържате косата си здрава, блестяща и жизнена, е важно да осигурите правилната грижа. А тя започва с редовно миене на косата. Шампоанът Clinical Caffeine shampoo помага за ефикасно премахване на всички замърсявания, омазняване и остатъци от стилизиращи и други козметични продукти от косата и скалпа. Придава усещане за свежест и чистота и идеално подготвя косата и скалпа за по-нататъшната грижа, като подпомага действието на съдържащите се активни вещества. Характеристики: регенерира и подхранва косата интензивно хидратира стимулира растежа на косата придава блясък и обем Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.

Активни вещества: бамбуково масло, кофеин, С Пантенол, Ефект: стимулация на растежа, Хидратация, Начин на приложение: За външна употреба, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп, Форма: Шампоан

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Clinical
Купи сега8.41 лв.9.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK