Clinical Hair growth booster FOR MEN козметика за коса за разредена коса 100 мл.

Купи сега23.46 лв.27.60 лв.


Clinical Hair growth booster FOR MEN козметика за коса за разредена коса 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Spreje na vlasy в GeGa.bg. Clinical Hair growth booster FOR MEN козметика за коса за разредена коса 100 мл. е произведен от Clinical и се предлага от NOTINO.bg на цена 23.46 лв.

Промоционална цена на Clinical Hair growth booster FOR MEN козметика за коса за разредена коса 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.14 лв., намален от 27.60 лв. на 23.46 лв.

Clinical Hair growth booster FOR MEN, 100 мл. , Активатори на растежа на косата за мъже, Копнеете за гъста, силна коса, но вместо това тя се къса или дори пада прекалено много? Без значение каква е причината за тези проблеми, грижата за коса Clinical Hair growth booster FOR MEN ще върне на прическата ви изгубената жизненост и здрав вид. Подпомага регенерацията на вече израсналата коса, но и растежа на новата – стимулира ефективно скалпа и активира дейността на космените фоликули. Грижи се за значителното укрепване на косата, която расте, и същевременно регулира падането на вече израсналата. При редовно нанасяне косата става по-силна, придобива кадифен блясък, цъфти по-малко и цялостното качество значително се подобрява. Радвайте се отново на красива и гъста коса. Характеристики: качествено подобрява структурата на косъма увеличава гъстотата и здравината на косата ефикасно стимулира растежа на нова коса възвръща жизнеността на косата Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте. Масажирайте нежно. Може да се използва всеки ден.

Ефект: стимулация на растежа, Проблем с косата: oредяваща коса и косопад, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Clinical
Купи сега23.46 лв.27.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK