COCOSOLIS ROSE Soothing Spray Toner успокояващ тоник за чувствителна кожа на лицето 110 мл.

Купи сега32.30 лв.38.00 лв.


COCOSOLIS ROSE Soothing Spray Toner успокояващ тоник за чувствителна кожа на лицето 110 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Tonizace a zklidnění pleti > Pleťová tonika в GeGa.bg. COCOSOLIS ROSE Soothing Spray Toner успокояващ тоник за чувствителна кожа на лицето 110 мл. е произведен от Cocosolis и се предлага от NOTINO.bg на цена 32.30 лв.

Промоционална цена на COCOSOLIS ROSE Soothing Spray Toner успокояващ тоник за чувствителна кожа на лицето 110 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.70 лв., намален от 38.00 лв. на 32.30 лв.

COCOSOLIS ROSE Soothing Spray Toner, 110 мл. , Мъгли за лице за жени, Също толкова важен, колкото самият процес на почистване, е и преходът между почистването и следващата рутина за грижа. Тоникът за лице COCOSOLIS ROSE Soothing Spray Toner свързва по идеален начин отделните стъпки на тези процеси и обогатява цялостната ви рутина. Грижи се за финалното почистване на кожата, при което отстранява остатъците от грим, замърсявания, но и от почистващи продукти, като същевременно деликатно тонизира кожата. Оставя я не само перфектно чиста и готова за следващата грижа, но и освежена, успокоена и с нужния баланс. Характеристики: избавя кожата от нечистотии и мазнини хидратира и подхранва кожата на лицето оставя кожата фина, свежа и сияеща освежава и озарява има успокояващ ефект Начин на употреба: Използвайте върху предварително почистената кожа на лицето. Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето. Помогнете за по-доброто абсорбиране чрез леко потупване с върховете на пръстите.

Активни вещества: антиоксиданти, кокос, маточина, опунция, Ефект: озаряване, подхранване, почистване, предпазва от външните влияния, ревитализация, успокояване, Хидратация, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, нормална

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Cocosolis
Купи сега32.30 лв.38.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK