Collistar NOT Granita Scrub пилинг за устни 12 мл.

Купи сега26.86 лв.31.60 лв.


Collistar NOT Granita Scrub пилинг за устни 12 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o rty a okolí > Peelingy na rty в GeGa.bg. Collistar NOT Granita Scrub пилинг за устни 12 мл. е произведен от Collistar и се предлага от NOTINO.bg на цена 26.86 лв.

Промоционална цена на Collistar NOT Granita Scrub пилинг за устни 12 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.74 лв., намален от 31.60 лв. на 26.86 лв.

Collistar NOT Granita Scrub, 12 мл. , Пилинги за устни за жени, Специалната грижа за устни Collistar NOT гарантира, че вашите устни ще бъдат още по-красиви. Характеристики: изглаждане на неравната текстура на кожата ексфолиращ ефект намалява появата на дребни бръчки изглажда устните и линиите около устните прави устните еластични и кадифено фини Начин на употреба: Нанасяйте върху чисти и сухи устни. С върховете на пръстите втрийте леко или масажирайте. Отмийте остатъка от пилинга или отстранете с влажен памучен тампон.

Ефект: ексфолиране, ревитализация, регенерация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Collistar
Купи сега26.86 лв.31.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK