Collistar Special Perfect Body Firming Shower Oil душ масло за всички видове кожа 400 мл.

Купи сега40.20 лв.47.30 лв.


Collistar Special Perfect Body Firming Shower Oil душ масло за всички видове кожа 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Sprchové oleje в GeGa.bg. Collistar Special Perfect Body Firming Shower Oil душ масло за всички видове кожа 400 мл. е произведен от Collistar и се предлага от NOTINO.bg на цена 40.20 лв.

Промоционална цена на Collistar Special Perfect Body Firming Shower Oil душ масло за всички видове кожа 400 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.10 лв., намален от 47.30 лв. на 40.20 лв.

Collistar Special Perfect Body Firming Shower Oil, 400 мл. , Душ олио за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ гелът Collistar Special Perfect Body Firming Shower Oil е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и оставя върху нея защитен филм. С него ще се радвате на перфектна чистота, без да се нарушава естествената липидна бариера на повърхността на кожата. Характеристики: нежно измива и почиства кожата на цялото тяло омекотява и повишава еластичността на кожата оставя кожата кадифено мека на допир интензивно хидратира Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.

Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Collistar
Купи сега40.20 лв.47.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK