Collistar Special Perfect Body Intensive Firming Cream подхранващ крем за тяло 400 мл.

Купи сега65.90 лв.129.00 лв.


Collistar Special Perfect Body Intensive Firming Cream подхранващ крем за тяло 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělové krémy в GeGa.bg. Collistar Special Perfect Body Intensive Firming Cream подхранващ крем за тяло 400 мл. е произведен от Collistar и се предлага от NOTINO.bg на цена 65.90 лв.

Промоционална цена на Collistar Special Perfect Body Intensive Firming Cream подхранващ крем за тяло 400 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 63.10 лв., намален от 129.00 лв. на 65.90 лв.

Collistar Special Perfect Body Intensive Firming Cream, 400 мл. , Сапуни за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Collistar Special Perfect Body Intensive Firming Cream, който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: нанася се добре, лесно абсорбира и не се лепи подобрява гъвкавостта на кожата и нейната еластичност интензивно подхранва и омекотява Начин на употреба: Прилагайте крема за тяло с втриване в измита и подсушена кожа и оставете да абсорбира. Ползвайте при необходимост.

Активни вещества: витамин E, хиалуронова киселина, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Collistar
Купи сега65.90 лв.129.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK