Comfort Zone Sublime Skin локална грижа за редуциране на пигментни петна 30 мл.

Купи сега73.61 лв.86.60 лв.


Comfort Zone Sublime Skin локална грижа за редуциране на пигментни петна 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. Comfort Zone Sublime Skin локална грижа за редуциране на пигментни петна 30 мл. е произведен от Comfort Zone и се предлага от NOTINO.bg на цена 73.61 лв.

Промоционална цена на Comfort Zone Sublime Skin локална грижа за редуциране на пигментни петна 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 12.99 лв., намален от 86.60 лв. на 73.61 лв.

Comfort Zone Sublime Skin, 30 мл. , концентрат за проблемна кожа за жени, Серумът за лице Comfort Zone Sublime Skin е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: помага за отстраняване на признаците за стареене на кожата прояснява редуцира несъвършенствата на кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Ползвайте всяка сутрин и/или вечер. Нанесете достатъчно количество върху проблемните участъци и оставете да подейства.

Ефект: anti-age, ексфолиране, озаряване, против пигментни петна, Кога да се нанася: дневен и нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Comfort Zone
Купи сега73.61 лв.86.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK