Comfort Zone Sun Soul SPF 30 хидратиращо мляко за тен против стареене на кожата 150 мл.

Купи сега40.00 лв.


Comfort Zone Sun Soul SPF 30 хидратиращо мляко за тен против стареене на кожата 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Ochrana proti slunečnímu záření в GeGa.bg. Comfort Zone Sun Soul SPF 30 хидратиращо мляко за тен против стареене на кожата 150 мл. е произведен от Comfort Zone и се предлага от NOTINO.bg на цена 40.00 лв.

Comfort Zone Sun Soul SPF 30, 150 мл. , Продукти преди излагане на слънце за жени, Защитете кожата си от преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Деликатната кожа на лицето е много по-чувствителна, отколкото кожата по останалата част от тялото, а освен това е изложена на слънчевите лъчи през цялата година – затова е изключително важно да не подценявате предпазването ѝ. Слънцезащитният продукт Comfort Zone Sun Soul SPF 30 защитава надеждно лицето ви от UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Характеристики: подготвя кожата за излагане на слънце подхранва кожата и се грижи за нея действа превантивно срещу стареенето на кожата продуктът е водоустойчив предпазва кожата от UVA и UVB лъчите Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа.

Ефект: anti-age, Хидратация, Консистенция: тоалетно мляко, Слънцезащитен фактор: висока защита (SPF 30 – SPF 50), Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Comfort Zone
Купи сега40.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK