Corine de farme Intimate Wash гел за интимна хигиена за девойки 125 мл.

Купи сега10.20 лв.


Corine de farme Intimate Wash гел за интимна хигиена за девойки 125 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Mytí pokožky в GeGa.bg. Corine de farme Intimate Wash гел за интимна хигиена за девойки 125 мл. е произведен от Corine de farme и се предлага от NOTINO.bg на цена 10.20 лв.

Corine de farme Intimate Wash, 125 мл. , Почистване на детската кожа на лицето и тялото за деца, Продуктът Corine de farme Intimate Wash гарантира нежна и щадяща ежедневна грижа за интимните зони на тялото. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото поддържа естествената стойност на pH и го обновява редуцира раздразненията и зачервяванията придава дълготрайно усещане за свежест съобразява се с естествения микробиом на здравата кожа приятно освежава Състав: без парфюм Начин на употреба: Ползвайте малко количество от продукта за измиване на интимните части на тялото. Изплакнете.

Ефект: успокояване, Хидратация, Тип кожа: чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Corine de farme
Купи сега10.20 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK