Creed Virgin Island Water Б.О.

Виж цената


Creed Virgin Island Water Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Creed в GeGa.bg. Creed Virgin Island Water Б.О. е произведен от Creed и се предлага от Parfumi-shop.net

Оливър Крийд и сина му Ървин почерпват вдъхновение за техния нов парфюм Virgin Island Water от красотата на отдалечените Вирджински острови, които са романтични и диви. Ароматът е топъл, сладък и цитрусов. Започва с коктейл от плодове на бял бергамот, лайм от Ямайка, сицилианска мандарина и екзотичен кокос. Сърцевината включва индийски жасмин, сладък хибискус, иланг- иланг и студен, пикантен джинджифил. Основата на композицията е съставена от мускус и бял ром. Връхни нотки: лайм, кокос, мандарина и бергамот. Сърдечни нотки: джинджифил, жасмин, хибискус и иланг-иланг. Базисни нотки: мускус, захар и бял ром. Лансиран през: 2007 година. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Creed
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK